moje přírodní lékárna

Moje přírodní lékárna je průvodcem a rádcem při řešení vašich zdravotních obtíží.
>> potíže

Přírodní životabudič pro každého...

Aromaterapie a éterické oleje jsou ideálními přírodními prostředky pro psychické povzbuzení v každém věku a v každé životní situaci. Potřebujete-li ráno nastartovat svoji životní energii, rozmarýn nebo citron se vám postarají o dostatečnou motivaci. Možná trpíte únavou po psychickém vyčerpání. Pak tymián, tea tree, zázvor nebo cedr vám pomohou dobít baterky. Pokud jste napjatí, přetažení, frustrovaní a ve stresu, ideálními oleji pro vás jsou citrusy - zejména bergamot, grapefruit, neroli a hořký pomeranč. Melancholii a plačtivost zažene heřmánek, šalvěj, jasmín nebo růže. 

Při výběru správného oleje pro vás se řiďte pouze vlastním nosem. Možná vám bude nejlépe vonět z každého soudku něco, a tak neváhejte a kombinujte. Vytvářejte unikátní směsi, které budou právě pro vás ty nejlepší. Pak je používejte jak do aromalampy, tak k přímé inhalaci z kapesníčku nebo inhalační tyčinky. Smíchejte 10 kapek směsi maximálně čtyř éterických olejů s 20 ml mandlového oleje pro automasáže chodidel, dekoltu, obličeje, beder. Pokud jako rostlinný olej použijete šípkový, arganový, makadamiový nebo mokřadkový olej, máte své luxusní obličejové sérum na světě! 

Pro děti je ideálním povzbuzujícím olejem mandarinka nebo sladký pomeranč. Někdy potřebují navíc kapku rozmarýnu nebo eukalyptu. Velmi rády budou spolupracovat, když je necháte vybrat si pro sebe to pravé. Dávkování používejte poloviční.

DOPORUČUJEME:

TĚLOVÉ A MASÁŽNÍ OLEJE: PŘÍLIV ENERGIE, RADOST ZE ŽIVOTA, DOTEK JARA

AROMA OLEJ OSVĚŽUJÍCÍ

LEDOVÝ GEL

SMĚSI ÉTERICKÝCH OLEJŮ: DOTEK JARA, DRUHÝ DECH, PŘÍLIV ENERGIE, RADOST ZE ŽIVOTA