moje přírodní lékárna

Moje přírodní lékárna je průvodcem a rádcem při řešení vašich zdravotních obtíží.
>> potíže

Pro zvýšení vaší imunity...

Nejlepší obranou před nepřátelskými viry a bakteriemi je prevence. Ještě předtím, než se objeví první podzimní či jarní chřipky, nasaďte k vnitřnímu užívání tinkturu z třapatky nachové, která posiluje imunitu, zlepšuje odvod toxických látek z těla a působí protizánětlivě. Používejte 1x denně extrakt z grepových jader (10 kapek do 2 dcl vody) a v případě prvních nepříznivých příznaků, přidejte ještě tinkturu z lichořeřišnice, která čistí infekce z močopohlavního i dýchacího ústrojí. Do aromalampy či odpařovače přidávejte éterické oleje ravintsary, eukalyptu, citronu či jehličnanů.

Všechny éterické oleje posilují imunitu, protože více či méně působí antibakteriálně a protivirově. Na rozdíl od moderních léčiv nezatěžují organizmus nepříjemnými vedlejšími účinky, nezvyšují toxickou zátěž a z těla se přirozeně vylučují. Éterický olej z ravintsary je jedním z nejsilnějších protivirových olejů, který působí nejen v počátečních stádiích viróz, ale také jako prevence dřív, než se symptomy projeví. Používejte pár kapek na noc do aromalampy, pro děti od 6 let a dospělé jej můžete použít neředěný na zápěstí, kolem kotníků, krční uzliny či na reflexní plošky. Pro menší děti jej nařeďte k masáži do rostlinného oleje, nejlépe šípkového, sezamového nebo meruňkového.

Dalšími vhodnými posilovači imunity jsou éterické oleje z borovice, smrku, tea tree a niaouli. Dopřejte si je v pravidelných koupelích (5-8 kapek na vanu do lžíce neutrálního koupelového oleje, medu nebo smetany) a pro posilující masáže (ať už celého těla nebo jen chodidel, beder či šíje). Nezapomeňte na dostatečný přísun vitaminu C a alespoň dvakrát týdně si uvařte zázvorový čaj z nastrouhaného čerstvého zázvoru, citronu a medu.

DOPORUČUJEME:

ÉTERICKÝ OLEJ BIO RAVINTSARA

EXTRAKT Z GREPOVÝCH JADER

KOUPELOVÝ OLEJ BOROVICOVÝ

TĚLOVÝ A MASÁŽNÍ OLEJ IMUNITA

SMĚS ÉTERICKÝCH OLEJŮ IMUNITA